Този уикенд снимахме много приятна, рекламна фото сесия. Въпреки че сватбената фотография е нашата стихия, трябва да призная, че и продуктовата, рекламна фотография много ни допада (особено пък когато се работи в екип от млади и талантливи хора). Имахме удоволствието да снимаме новата колекция Мангоши и чанти Кипра на супер креативната и любима наша дизайнерка – Мариела Скендерова. Рекламно лице на колекцията бе лъчезарната, млада, българска актриса – Радина Боршош, позната ни вече от филма “Маймуна”. Ей, голяма щурачка е тази Радина. Много харизматична, мила и в същото време подходи много отговорно и професионално към снимките (въпреки студеното време, в което се наложи да снимаме). От сърце й желаем много бъдещи професионални успехи.

Направихме фото сесията на няколко локации: зад Художествената Галерия, около Tobacco Garden Bar, във филмовия подлез и в Supa Star Dondukov. Може да прозвучи много нескромно, но смятаме, че се получи суперррр 🙂 Още веднъж искаме да благодарим на Мариела Скендерова и нейния екип за доверието.

Новата колекция Мангоши и чанти Кипра ще може да видите още този уикенд на организирания от Момичетата от Града Миш – Маш фест в Червената къща.