ЗА НАС

Здравейте!
Казвам се Тихомир Йорданов и съм сватбен фотограф.
Заедно с половинката ми Мария, ще бъдем щастливи да ни направите част от вашия празник.
Има само няколко момента в живота, които те карат да настръхнеш. Когато те се случат, ти се иска да ги запазиш завинаги. Моята цел е да уловя тези моменти и да ги пресъздам по такъв начин, че винаги да ви карат да настръхвате, когато ги гледате.
Чрез фотографиите си винаги се старая да разкажа история, която да показвате цял живот.
Започнах своето пътуване в света на фотографията през 2009г. и от тогава се стремя да се усъвършенствам всеки ден. Жаждата за нови и нови приключения ме тласна към сватбената фотография. За мен всяка сватба е различна и носи различно послание. Да бъдеш сватбен фотограф е не просто професионален ангажимент, а съпричастност и пълна отдаденост.
Обожавам да пътувам и за това се чуствам голям късметлия, че работата ми е свързана с пътувания. Планината е мястото, което най-силно ме зарежда с енергия и истински ме вдъхновява. Ще се радвам да чуя за вашето пътуване, което ви доведе до тези редове.
сватбен фотограф

ТЕХНИКА И УМЕНИЯ

Освен на опита ми през годините като сватбен фотограф, разчитам и на техниката. За да мога да гарантирам висококачествени сватбени снимки, използвам най-висок клас техника от Sony. Основната камера, на която се доверявам като фотограф, е Sony a7 IV, но в раницата ми ще видите и бекъп камери Sony a7 III. Използването на няколко камери по време на вашата сватба гарантира качественото отразяване на събитието. Разбира се какво е камерата без обектива? Като фотограф без фотоапарат:) Харесвам качествето на обективите с фиксирано фокусно разстояние и за това най-често използвам Sigma 85mm f/1.4 ART, Sigma 35mm f/1.4 ART, Sony 55m 1.8, Sony 20mm 1.8 G. Въпреки това залагам в някой ситуации на бързата реакция на най-често използвания сватбен зум обектив Sony 24-70 f/2.8L GM.
Когато се заговори за фотография, думата RAW неизменно присъства. Както се подразбира от думата, това е суровия формат на камерата. Предимства му са че съдържа много повече информация от jpg формата и това позволява да създадем още по-вълнуващи кадри, на които да се радвате дълги години. Снимането в този формат налага задължителна пост обработка (цветова корекция, контраст, острота, динамика на изображението).
 
фотограф сватбен-фотограф

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

ПРЕПОРЪКИ