Здравейте, приятели!
Всяка година се стараем да разширяваме услугите, които предлагаме. Сватбената фотография и видеозаснемане е наша страст и основна дейност, но през 2017-та година разработихме и първата си фото будка, която вече се радва на голям интерес сред младоженците, а и не само. Подходяща е за всякакъв вид партита и корпоративни събития. От тази година стартираме и нова услуга – отдаване на Полароид под наем. Използването му е лесно и много забавно. Компактен е и дава свобода на движенията. Качеството на печата е отлично, а принтовете са самозалепващи се. По този начин много лесно и бързо може да се съхранят всички незабравими спомени, които сте запечатали. Като допълнение към тази услуга, предлагаме и ръчно изработени албуми за пожелания, в които снимките да бъдат поставени. Всеки албум ще бъде персонифициран и тематично декориран, за да е в тон с цялата концепция на събитието ви. 

Polaroid Snap Touch

Снимайте и споделяйте всеки момент с Polaroid Snap Touch. Свържете фотоапарата към Вашия смартфон с Bluetooth и добавете забавни филтри, рамки и стикери към Вашите снимки. Snap Touch може да бъде използван и като безжичен принтер, с който можете да отпечатате всяка снимка пълноцветно в/у специална фото хартия с UV покритие Zink Paper.

С Polaroid Snap Touch снимате, принтирате и споделяте мигновено
Polaroid Snap Touch прави снимането и споделянето на уловените моменти лесно и забавно. Вграденият в дигиталния апарат принтер позволява разпечатването на пълноцветни снимки с високо качество в/у специална стикерна хартия Polaroid Zink. Можете да отпечатате всеки кадър на момента или в последствие да изберете най-сполучливия, който да отпечатате. Към Вашите снимки можете да добавяте забавни стикери, ефектни филтри и рамки. С Polaroid Snap Touch можете да записвате дори и видео клипове. Вграденият Bluetooth позволява безжична връзка на фотоапарата към смартфон или таблет. Чрез специално разработено приложение за Android и iOS имате възможност за добавяне на допълнителни ефекти към създадените с Polaroid Snap Touch снимки. Освен това можете да използвате вградения във фотоапарата принтер, за да отпечатвате снимки от Вашето смарт устройство.
Polaroid Snap Touch е изключително лесен за използване, благодарение на големия 3.5″ мултисензорен дисплей и интуитивните менюта. Вградената PopUp светкавица ще осигури достатъчно светлина за Вашите снимки на закрито, a любителите на селфи снимките ще оценят специално предвиденото огледалце, поставено непосредствено до светкавица.

– Правене на снимки с резолюция 13MP.
– Запис на видео клипове 1080p/720p
– Възможност за промяна на фокусната точка – Ако желаете да фокусирате върху точка от изображението, разлчна от централната, натиснете и задръжте с пръст върху екрана върху желаната фокусна зона.
– Възможност за отпечатване на снимките непосредствено след като са направени.
– Снимане на поредица от снимки (Burst) – В една поредица от снимки можете да направите до 25 кадъра.
– Режим Фотокабина – Предлага забавен начин за комбиниране на снимки във фотоколажи от 2, 3 или 4 кадъра. Освен това към фотоколажите имате възможност за добавяне на стикери и рамки.
– Възможност за добавяне на рамки, филтри и стикери към всяка снимка.
– Режим преглед на направени снимки и записани клипове.
– Вградена автоматична светкавица – можете по Ваша преценка да я изключите.
– HDR режим – При активиран режим Висок динамичен обхват фотоапаратът ще балансира драстичните разлики в контраста и яркостта.
– Режим отложено снимане – Позволява Ви да изберете интервал от 3 или 10 секунди, след който апаратът автоматично да направи снимка. Специално предвиденото огледалце, разположено непосредствено до светкавицата ще Ви помогне да кадрирате по-добре Вашите селфита.
– Приложения за iOS и Android – Използвайте приложението за добавяне на допълнителни филтри, рамки и стикери към Вашите снимки.
– Възможност да използвате устройството като безжичен принтер за отпечатване на записаните на Вашия смартфон или таблет снимки.

В нашите ръчно изработени албуми, можете да залепите снимка и да оставите послание.

полароид под наем

ЦЕНИ ЗА НАЕМ

ПАКЕТ SNAP

250лв
  • Наем за цял ден на 1 броя Polaroid Snap Touch
  • 100 броя снимки размер 5x7.6cm
  • 16gb SD карта памет
  • Безплатна доставка